]]>
DIUMENGE, 23 DE MAR?, 2014 fins DIUMENGE, 23 DE MAR?, 2014
imprimir
56a Marxa d'Orientació per descripció

L’Agrupació Excursionista Talaia organitza el 23 de març  la 56a edició de la Marxa d’Orientació per descripció. Les inscripcions es formalitzaran del 3 al 21 de març a la seu de l’entitat (c/ Comerç, 4) i també al web www.aetalaia.cat del 15 de febrer al 21 de març.

Per a més informació podeu trucar al 938931257 o escriure un e-mail a marxa@aetalaia.cat.

 

SORTIDA

 

La sortida seraÌ€ a la Plaça de la Vila, al costat de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls. El primer equip sortiraÌ€ a les 8 del matí i cada 30 segons un equip. L’equip organitzador de la Marxa de l'A.E.Talaia podraÌ€ decidir sobre qualsevol contratemps que pugui esdevenir-se a la sortida, si escau: l’endarreriment horari, l’ajornament o fins i tot la suspensió de la marxa per causes de força major, circumstaÌ€ncies que seran comunicades a tots els participants amb la major agilitat possible. En aquest punt estaraÌ€ ubicat l'aparcament, tant per als membres de l’organització com per als participants, amb accés al recinte per la carretera BV-2410 d’entrada a Olesa de Bonesvalls, que estaraÌ€ degudament senyalitzat.

 

EQUIPS

Els equips estaran formats per dues o tres persones i com a mínim un participant major de 18 anys. Si els menors d’edat no van acompanyats pel seu tutor legal, hauran de posseir la corresponent autorització dels ascendents o tutors. Els equips podran estar formats per persones de diverses entitats.

Es permet la participació a nivell individual sempre que sigui sol·licitada per un participant federat i ja incloÌ€s en la classificació de la CCMTR.

És obligatori formalitzar la inscripció a la Sortida, Taula d'inscripció HORÀRIA i de SIGNATURA abans d'iniciar el recorregut.

Darrera actualització: 27/02/2014 17:41