]]>
DIJOUS, 11 DE SETEMBRE, 2014 fins DIJOUS, 11 DE SETEMBRE, 2014
imprimir
Diada Nacional de Catalunya
El proper dijous 11 de setembre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, Olesa de Bonesvalls organitza diversos actes commemoratius i de celebració

11:15h. PASSEJADA POPULAR EN BICICLETA pels carrers del poble amb el següent itinerari: SORTIDA: Davant de la piscina, C/Rosa Sensat, C/ Raval, Plaça de la Creu, Avinguda Hospital, C/Arnau de Vilanova, Riera, Plaça Fitó, C/Hospital de Cervelló, travessem la carretera de Begues, i C/Pau Casals, C/Pompeu Fabra, Avinguda Hospital, C/Fontana, C/Sta. Llúcia, Plaça Nostra Sra. De Montserrat, C/Lluís Companys, C/Francesc Macià i Plaça Ntra. Sra. de Montserrat.

12:00h. Al costat de l’església de Sant Joan, OFRENA FLORAL AMB MOTIU DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA per part de les autoritats locals i les organitzacions cíviques d’Olesa. * Interpretació de l’himne nacional de Catalunya a càrrec del GRUP DE CARAMELLES i GRUP DE GRALLERS d’Olesa de Bonesvalls. 

12:30 h. A la Plaça de la Vila, LECTURA DEL MANIFEST a favor del DRET A DECIDIR a càrrec del Sr. ANTONI COMAS BALDELLOU, veí d’Olesa de Bonesvalls i que fou conseller de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya i Regidor de l’Ajuntament de Barcelona. 

Ballada de gegants, en Joan i la Marta a càrrec de la COLLA GEGANTERA i el GRUP DE GRALLERS d’Olesa de Bonesvalls. Tot seguit s’oferirà un petit REFRIGERI per tothom que ens hagi acompanyat en els diferents actes de la jornada, a la Plaça de la Vila. 

Organitza: Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls Col.labora: Grup de Caramelles, Grup de Grallers i Colla Gegantera d’Olesa de Bonesvalls. L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol dels actes programats. 

FEM UNA CRIDA ALS VEÏNS D’OLESA DE BONESVALLS PERQUÈ COL.LOQUIN LA SENYERA EN ELS BALCONS I FINESTRES DELS SEUS HABITATGES
Darrera actualització: 05/09/2014 11:23