]]>
DILLUNS, 18 DE ABRIL, 2016 fins DILLUNS, 18 DE ABRIL, 2016
imprimir
Espectacle de contes, cançons i músiques
L'AMPA i l'Escola Pont de l'Arcada, amb el suport de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls organitzen l'espectacle de contes, cançons i músiques "Granotes, gripaus i altres trifulgues", de la companyia Cesc Serrat & Isaac Elies.

L'activitat és gratuïta,  tindrà lloc el dilluns 18 d'abril a les 15:15 hores al Centre Cívic i està obert a grans i petits.

Actor / Narrador: Francesc Serrat i Comerma Direcció: Josep Antoni Vladimir Creació musical: Isaac Elías i Ramon Estrada Arranjaments literaris: Jordi Garcia Music: Isaac Elías 

D’un majestuós conjunt de cistelles ben disposades, en un fons de color que les emmarca, van sorgint diferents històries de granotes i gripaus, conills i serps, gats i gossos, pagesos i pageses, cabretes i llops, comtes i princeses, gegants i nans, el sol i els núvols, follets i fades... Moltes d’aquestes històries han nascut a casa, és per això que moltes vegades es fa referència a llocs i a personatges històrics o llegendaris de la nostra terra. Un gran i curiós espectacle de contes, per a petits i grans, divertit i fàcil de pair. 
Darrera actualització: 07/04/2016 19:01