]]>
DISSABTE, 11 DE OCTUBRE, 2014 fins DISSABTE, 11 DE OCTUBRE, 2014
imprimir
Festa Major barri Hospital

Dissabte 11 d’octubre

11:00h III Taula Rodona “l’Hospital d’Olesa. Influència de l’Hospital al territori s. XVI-XXI”. A la capella de l’Hospital.  Presentaran l’acte: Enric Ases, alcalde d’Olesa de Bonesvalls. Anton Roca, rector de la parròquia d’Olesa de Bonesvalls i vicari episcopal. Amb la participació de: Maria del Agua Cortés, llicenciada en història i arqueologia, tècnica de Cultura de la Diputació de Barcelona; Josep Bosch, Historiador especialitzat en Història Medieval; Santi Estrada, membre del Grup de Recerca Olesa Rural. Moderat per Josep Maria Tillo, regidor de Cultura, Educació i Participació Ciutadana.

16:00h Campionat de truc mixte. A la plaça Fitó, amb pica-pica ofert per la bodega de Cal Nen.

18:00h Cercavila pels carrers del barri, amb la participació dels gegants d’Olesa, ball de panderetes, bastoners, gitanes, grallers d’Olesa i la participació del grup de recera, tradicions i costums.

20:45h Pregó de Festa Major, a càrrec d’Oriol Comas, metge i veí del barri de l’Hospital.

Des de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls es convida als veïns i veïnes a vestir-se d’època i engalanar les seves cases per tal d’aconseguir una atmosfera medieval.

21:00h XVIII Mostra de Cuina Medieval, a la carpa de la plaça Fitó. Venda de tiquets fins al 8 d’octubre a l’Ajuntament. Preu: 12,50 €.

Al voltant de les 22:30h Audiovisual “El nostre poble, l’Hospital i la seva història”, a l’esplanada de l’Hospital.

23:00h Correfoc i encesa de la traca de Festa Major, a càrrec de la Colla de Diables d’Olesa.

23:30h Ball amb el duet musical Grup Tempo. Ball Jove amb el disc-jockey Txapela, patrocinat per la Bodega de cal Nen

 

Darrera actualització: 10/10/2014 19:58