]]>
DIVENDRES, 15 DE JULIOL, 2016 fins DIMARTS, 05 DE JULIOL, 2016
imprimir
Festa Major 2016
Divendres, 15 de juliol 

17:30 FESTA INFANTIL, GIMCANA SORPRESA per petits i grans. I en acabar...xocolatada per a tots els participants. Lloc de sortida: Parc de Can Xacó. 

19:00 ESPECTACLE INFANTIL amb el grup que ens presenten el seu espectacle : «Donem-li una volta al món». Una experiència única d’animació musical amb molt d’humor, amb la que grans i petits gaudireu, i sobre tot, amb un bon treball en valors. En els seus espectacles, el públic infantil, però també adult, participa activament de balls, danses i dinàmiques acompanyades. Lloc: Sala polivalent del Centre Cívic. Col·labora: AMPA CEIP Pont de l’Arcada 

19:30 REPIC DE CAMPANES ANUNCIANT L’INICI DE LA FESTA MAJOR

21:15 BALL DE PASTORETS, a la Plaça de la Vila. 

22:00 CORREFOC a càrrec dels DIABLES D’OLESA amb el següent recorregut: Plaça de Nostra Senyora de Montserrat, C/Dr. Molins, Plaça de la Creu i Plaça de la Vila. 

22:30 PREGÓ DE FESTA MAJOR al balcó de l’Ajuntament a càrrec del Sr. Virgili Gabaldón. A continuació els “Versots” dels Diables d’Olesa de Bonesvalls. 

En acabar, EXHIBICIÓ DE BALLS DE SALÓ al Centre Cívic. Organitzen: Conchi Izquierdo i Jaime Aguiar. 

00:00 DISCO MÒBIL AMB EL DJ BACARDIT. Un potent equip de so i la música més canyera i actual: electro-house , progressive house , future house comercial , minimal , techno , edm , hardcore i makina. Lloc: Plaça de l’Ajuntament 
Darrera actualització: 05/07/2016 20:57