]]>
DIVENDRES, 20 DE FEBRER, 2015
imprimir
16a edició del Premi Eduard Vendrell de Viticultura i Enologia


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Escola de Viticultura i Enologia “Mercè Rossell i Domènech” han convocat la 16a edició del Premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura i Enologia.

L'any 1999 el Consell Comarcal Alt Penedès va instituir el Premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura i Enologia; un homenatge pòstum a qui fou primer alumne i després professor de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, d'Espiells (St. Sadurní d’Anoia).

Amb aquest premi es volen estimular la formació i la qualificació professional dels joves i, alhora, afavorir que es quedin a treballar en l'àmbit rural. També es volen donar a conèixer les experiències que es duen a terme per a la millora de la vitivinicultura i la seva promoció exterior. Hi poden participar alumnes de Formació Professional dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies d’Activitats agràries, Indústries alimentàries i Comercials, i també els alumnes de Batxillerat, sempre i quan no hagin transcorregut més de dos anys des de l’obtenció del títol. Tots el treballs han de tractaran sobre temes vitivinícoles (enfocats des del vessant tècnic o comercial).

Hi ha dues categories: treballs de recerca de Batxillerat i treballs de síntesi i projectes dels Cicles Formatius. Cada categoria estarà premiada amb un premi de 300 € i un accèssit de llibres de temàtica majoritàriament vitivinícola. El termini per a la presentació de treballs finalitzarà el divendres 27 de març de 2015.

Les persones interessades a participar-hi poden consultar les bases al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat, apartat Tràmits per a ciutadans / Agricultura).
Darrera actualització: 20/02/2015 13:59