]]>
DIMARTS, 12 DE JULIOL, 2016
imprimir
Actualització de la cartografia topogràfica urbana d'Olesa de Bonesvalls


L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls ja disposa de la nova cartografia topogràfica urbana digital escala 1:1000 realitzada per la Diputació de Barcelona. El treball ha estat lliurat pel diputat d'Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l'alcalde, Josep Maria Tillo, i el regidor d'Urbanisme, Jordi Ramos.

La cartografia topogràfica urbana és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, ja que s'utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre, les xarxes de serveis i els equipaments. L'actualització d'aquesta cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

A Olesa de Bonesvalls s'han cartografiat 458 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial. La cartografia està realitzada a partir de les fotografies aèries processades amb tècniques fotogramètriques i a partir del treball de camp, i està estructurada en sis fitxers que inclouen l'altimetria, planimetria, toponímia, model digital d'elevacions, vialer i model digital del terreny, segons plec d'especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

La cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.
Darrera actualització: 12/07/2016 09:56
IMATGES
AMPLIAR IMATGE
Cartografia urbana
Cartografia urbana