]]>
DIMARTS, 24 DE GENER, 2017
imprimir
Concurs de fotografia

El concurs de fotografia té per objectiu donar a conèixer una visió personal del municipi i difondre la fotografia a través de la revista municipal. Bases concurs fotogràfic contraportada Butlletí Olesa de Bonesvalls

Quin és l’objectiu del concurs?

El concurs de fotografia té per objectiu donar a conèixer una visió personal del municipi i difondre la fotografia a través de la revista municipal.

Qui pot participar-hi?

El concurs està obert a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys.

Quines característiques han de tenir les fotografies?

Les fotografies han de ser d’indrets i paisatges d’Olesa de Bonesvalls. Si a les fotografies hi apareixen persones identificables, caldrà aportar el seu consentiment per escrit.

Com s’han de presentar les fotografies?

Les fotografies es presentaran en format .jpg i han de tenir una resolució de 300 dpi per a la seva publicació en suport imprès.

Tramesa

Les fotografies s’han d’enviar a la següent direcció de correu electrònic: premsabonesvalls@diba.cat

Les fotografies es poden enviar abans del dia 15 de cada mes. El dia 20 és realitza el tancament de l’edició de la revista municipal.

 

Com se seleccionaran les fotografies guanyadores?

Una comissió de selecció formada per membres de l’Ajuntament farà mensualment una selecció de la fotografia seleccionada.

Difusió de les fotografies

La fotografia guanyadora es publicarà a la contraportada de la revista municipal i s’indicarà el nom dels autors o autores. 

 

 La participació en el Concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

Darrera actualització: 24/01/2017 13:37
IMATGES
AMPLIAR IMATGE