]]>
DILLUNS, 03 DE JULIOL, 2017
imprimir
FORMACIÓ SOBRE YOUTUBE I VIDEOMÀRQUETING PER A PIMES

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza un curs per explicar el funcionament de la plataforma YouTube i el seu ús com a eina de màrqueting empresarial.

 En aquest curs s’ensenyarà com mostrar els productes, els serveis o la informació de valor, a través de vídeos que puguin ser atractius per a l’audiència. S’aprendrà a pujar vídeos a YouTube, a configurar un canal propi i a millorar la difusió dels vídeos pujats. També es podran conèixer experiències inspiradores d’èxit a YouTube d’empreses i de persones emprenedores.

El curs “Exprimeix YouTube i el videomàrqueting al teu negoci” es farà els dies 5, 10 i 13 de juliol, de 9.30 a 13.30 h, a l’aula de formació del Consorci de Promoció Turística del Penedès, a Vilafranca (entrada pel carrer de Sant Bernat, 16).

La formació anirà a càrrec d’Emili Rodríguez, de l’empresa Coaching Tecnològic, i els assistents al curs hauran de portar el seu propi ordinador portàtil.

Les empreses interessades a assistir al curs s’han d’inscriure prèviament des de l’enllaç que hi ha a la pàgina d’inici del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

Darrera actualització: 03/07/2017 18:51