]]>
DILLUNS, 14 DE OCTUBRE, 2013
imprimir
Informació important per als participants de la Marxa Bonesvalls
L'organització de la Marxa Bonesvalls que es disputa aquest diumenge vol traslladar la següent informació i recomanacions als participants de la prova:Recollida de dorsals

Podeu recollir el vostre dorsal a Base-Castelló Esports a Viladecans fins dissabte 19 d’octubre, en horari comercial.

El dia 20 d’octubre, podreu recollir el doral a la zona de sortida des de les 7:30h fins mitja hora abans de la vostra sortida.

 

Ús del dorsal

El xip va incorporat al dorsal

Heu de col·locar el dorsal al pit. L’heu de portar ben visible durant tota la cursa.

No tapeu el dorsal amb jaquetes ni cap altra peça ni a la sortida ni a l’arribada quan passeu sobre la catifa de lectura de xips.

 

Horaris 

Tots els horaris d’interés els podeu consultar a marxabonesvalls.blogspot.com.es/p/horaris.html

Sortida MB30 a les 9:00h. Plaça de la Creu

Sortida MB14 a les 10:00 h. Plaça de la Creu

 Aparcament

Disposareu de suficient espai d’aparcament. Tot i així, us recomanem ser previsors a per tal d’aparcar amb comoditat i evitar cues innecesàries a l’hora de recollir el dorsal.


Recorregut

Tot el recorregut el trobareu marcat amb punts d’esprai de color TARONJA. Aquest esprai és biodegradable, en poques setmanes l’acció del clima haurà esborrat les marques.

Seguiu en tot moment el recorregut marcat. En punts estratègics voluntaris MB, vestits amb samarretes blaves i armilles reflectants que els identificaran us ajudaran i indicaran el camí correcte. Feu cas només a voluntaris perfectament identificats amb aquest vestuari.

Pareu atenció a les bifurcacions (creuaments on es junten o separen MB30 i MB14) per tal de seguir l’itinerari correcte del vostre recorregut.


Deixalles

Als punts d’avituallament durant la cursa trobareu suficients espais per a la recollida de deixalles: gots, ampolles, gels, etc. Si us plau, correreu en un Espai Natural Protegit com és el Parc Natural del Garraf, no embruteu la muntanya.

A la zona d’arribada, durant el dinar final, trobareu contenidors per classificar les deixalles, feu-los servir (plàstic, paper, orgànica…)

 

Previsió del temps

Els mapes metereològics anuncien un risc "baix" (meteocat.com) de precipitació. De tota manera Sigueu previsors i porteu roba adequada.

Els participants a la Marxa Bonesvalls podran gaudir de promocions per cortesia de Runnering i Covides. 

Darrera actualització: 18/10/2017 15:16
IMATGES
AMPLIAR IMATGE
presentació pressupostos
presentació pressupostos