]]>
DILLUNS, 04 DE MAIG, 2015
imprimir
Jornada de neteja del bosc al costat de l'escola Pont de l'Arcada


L'AMPA del Pont de l'Arcada, amb la col.laboració de l'escola CEIP Pont de l'Arcada i l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls, fa una crida als veïns i veïnes per col.laborar en una jornada de sensibilització mediambiental, per tal de netejar el bosc del costat de l'escola. 

Es convoca a la ciutadania el dijous 7 de maig a les 16:30 hores a la porta del centre escolar.  Aquesta és la carta que vol fer pública l'AMPA de l'escola: 

Des de l'AMPA i per iniciativa d'alguns pares i mares us fem arribar una proposta ben interessant i que pot ser una gran ocasió per a trasmetre valors als nostres fills i filles.

Considerem molt important la implicació de les famílies per a poder realitzar activitats que els permetin un creixement vinculat a l'estima per al lloc on viuen i juguen. I de quina millor manera que veient com els seus pares i mares són els primers en tenir cura del seu poble.

Per això us convidem a fer la primera trobada per a netejar zones de bosc del poble. En aquesta trobada ens proposem netejar el bosc situat al costat i darrera de l'escola. Escollim aquesta zona ja que és un lloc en el que els infant hi juguen habitualment alhora que en ocasions són ells mateixos els que hi generen les deixalles. Cerquem així que entenguin la responsabilitat del que fan en el seu dia a dia quan per exemple llençen el paper de l'entrepà o del xiclet. Potser si els pares els acompanyem a aprendre a recollir-ho es repensaràn de la propera vegada que tinguin el paper a la mà.

Us animem a que participeu en aquestes activitats que poden aportar tantes coses tan positives. La vostra participació és important... I ajuda a potenciar més riquesa per a tots i totes!

Gràcies

AMPA CEIP Pont de l'Arcada

Darrera actualització: 04/05/2015 12:10