]]>
DIJOUS, 03 DE JULIOL, 2014
imprimir
La Festa Major escalfa motors des d'aquest cap de setmana


Aquest dissabte 5 de juliol es durà a terme un seguit d'activitats que serviran d'aperitiu per al intens programa de Festa Major que descarregarà amb força a partir del dijous 17 de juliol.

Entre d'altres, aquest cap de setmana hi haurà un torneig de futbol sala, cursos taller de sardanes i tango per arribar a punt a les cites de la Festa Major, i ball de nit a la sala polivalent del Centre Cívic.

Aquestes són les activitats previstes:

DISSABTE 5 DE JULIOL

Torneig de Futbol Sala (dies 5 i 6 de Juliol). Per a més informació trucar al telèfon 610 293 786. (Carlos Vico).

18:00-19:00 h. Curs-taller de SARDANES per preparar la ballada del diumenge de Festa Major. No cal tenir cap coneixement previ ni fer inscripció. Activitat Gratuïta. Col·laboren Pilar Badell i Albert Arimany. Lloc: Sala Polivalent petita Centre Cívic.

19:00-20:00 h. Curs-taller de TANGO ARGENTÍ EN LÍNIA per preparar el ball de la nit de diumenge de Festa Major. (Cicle “Músiques del Mon”). No cal tenir cap coneixement previ ni fer inscripció. Activitat gratuïta. Col·laboren Marcel·lí Masana i Montse Tutusaus. Lloc: Sala polivalent petita del Centre Cívic.

22:30 h. BALL. Amb l’actuació del DUET MELODI. Lloc: Sala Polivalent del Centre Cívic (Plaça de la Vila, s/nº). Preu de l’entrada: 7 € per persona, amb coca i cava inclòs. Socis gratuït previ pagament de la quota anual. Organitza: Amics del BallT'avancem ja la programació de la Festa Major, que pots consultar al PDF que acompanya la nota

 
Darrera actualització: 03/07/2014 13:15
IMATGES
AMPLIAR IMATGE