]]>
DILLUNS, 12 DE GENER, 2015
imprimir
Servei comarcal d'assessorament per a joves


El Servei Comarcal de Joventut de l'Alt Penedès ha creat dos nous serveis: l'assessoria acadèmica i professional i l'assessoria de mobilitat internacional, per a joves residents a la comarca que tinguin entre 16 i 30 anys, preferentment.

Assessoria acadèmica i professional
És un servei d’informació, orientació, assessorament i acompanyament acadèmic i professional que pretén donar una resposta individualitzada a cada necessitat particular mitjançant un itinerari personal que permeti resoldre els dubtes i inquietuds relacionats amb el futur acadèmic i professional de les persones joves i/o a les seves famílies.

Assessoria de mobilitat internacional per a joves

És un servei d’informació, orientació, assessorament i acompanyament a l’hora de configurar el vostre projecte de sortida a l’estranger, sigui per estudis, feina, voluntariat, vacances o una combinació d’aquests factors. És tant individual com grupal, per a persones joves, grups i entitats juvenils.

Els dos serveis són totalment gratuïts. Tots els dijous de 17 a 19h amb cita prèvia i un espai d’autoconsulta al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Reserva de dia i hora a l'Índex. Més informació al web: www.dinamo.cat
Darrera actualització: 12/01/2015 15:14