]]>
DIMARTS, 07 DE MAR?, 2017
imprimir
Trobada informativa sobre els robatoris

Ahir al matí a Vilafranca, l’alcalde d’Olesa de Bonesvalls Josep Maria Tillo es va reunir amb l’Inspector del Cos de Mossos d’Esquadra, transmetent-li la seva preocupació pel nombre de robatoris que s’han produït en les darreres setmanes i transmetent el neguit que existeix per part de la ciutadania. Per part del representant dels Mossos d’Esquadra es van adoptar els següents compromisos.

Intensificar el dispositiu de vigilància desplegat des del començament de la onada de robatoris, amb presencia d’agents uniformats i de paisà. Un seguiment continu i permanent de les problemàtiques que aquests robatoris estan ocasionant. La convocatòria d’una trobada informativa.

Donada la situació d’alerta veïnal que hi ha, l’alcalde ha demanat als Mossos d’Esquadra que vinguin a Olesa a fer una trobada informativa. Aquesta trobada han proposat fer-la el proper dilluns 13 a les 19:00 h a la sala de plens de l’Ajuntament. L’acte està obert a tothom i es podran plantejar tots els dubtes i preocupacions que sobre aquest tema existeixen. Serà el tercer cop en menys d’un any que un representant dels Mossos d’Esquadra ve a Olesa a explicar la feina que estan fent.

.Darrera actualització: 07/03/2017 11:17
IMATGES
AMPLIAR IMATGE